tarvitsetko apua kääntämiseen tai sisällöntuotantoon?

knitlish & sew blog_my roundup of 2018_breaking the pattern.jpg

Hei! Olen Johanna Ikonen, käsityöalaan erikoistunut kääntäjä ja sisällöntuottaja. Tarjoan käsityöalan yrityksille sisällöntuotantopalveluita suomeksi ja englanniksi, ja käännöspalveluita sekä suomesta englantiin että englannista suomeen.

Olen kirjoittanut ompeluun liityvää sisältöä sosiaaliseen mediaan ja kääntänyt ompeluohjeita suomesta englantiin viimeisen reilun kahden vuoden ajan. Viimeisin suurempi projekti, jossa olin mukana, on kuvassa näkyvä Saara ja Laura Huhdan kirjoittama ompelukirja Breaking the Pattern - A Modern Way to Sew, jonka käännöksestä vastasin.

Mikäli olet kiinnostunut palveluistani, ota yhteyttä sähköpostitse: johanna@knitlishandsew.com.

 

suositukset:

Johanna Ikonen on toiminut yrityksemme Named Clothing Finland Oy:n kääntäjänä ja sosiaalisen median sisällöntuottajana vuodesta 2016 alkaen. Tänä aikana Johanna on tuottanut käännökset suomesta englanniksi ompelukirjalle, kahden kokonaisen ompelumalliston ompeluohjeille, Namedin markkinointiviestintään eri kanavissa, sekä useisiin muihin julkaisuihin, ohjeisiin ja nettisivuillemme. Johanna tuottaa sisältöä sosiaalisen median kanaviimme Facebookissa, sekä Instagramissa, etsien yritystämme ja tuotteitamme koskevia blogi-, Instagram-, Youtube-, ja muita sosiaalisen median julkaisuja, ja laatien niistä englanninkielisiä postauksia, noin kolme kappaletta joka viikko. Tämän lisäksi Johanna on kääntänyt englanniksi kokonaisuudessaan kirjamme Breaking the Pattern – a Modern Way to Sew alkuperäisen suomenkielisen käsikirjoituksen.

Johanna on laatinut yrityksellemme käännökset kymmenille työohjeille, tuottanut satoja sosiaalisen median julkaisuja, kääntänyt ja tarkastanut lukemattomia tekstejä erilaisiin tarkoituksiin, aina pyydetyssä aikataulussa, laadukkaasti ja tunnollisesti. Erityisansioina haluamme mainita Johannan oma-aloitteisuuden – hän tuottaa sosiaalisen median sisällöt täysin itsenäisesti - sekä luovuuden ja kekseliäisyyden kirjoittajana. Myös käsityöalan ja -sanaston tuntemus ja erityisosaaminen ansaitsevat lisämaininnan. Johannan käännöstyöt ovat erittäin laadukkaita sekä meidän että asiakkaidemme mielestä, ja hänen tuottamansa sosiaalisen median sisältö on persoonallista, kiinnostavaa ja innostavaa. Johanna Ikonen on kansainväliselle yrityksellemme korvaamaton yhteistyökumppani ja aiomme käyttää hänen palveluitaan säännöllisesti myös jatkossa.
— Named Clothing Finland Oy